• freddyolden

Ufine / provoserende ord på nettsidenNår det gjelder innholdet på nettsiden så er alt gjennomgått sensur, dvs at det har blitt godkjent av mine assistenter / min familie. Noen ord kan oppleves som provoserende eller ufine for øyne utenfra, fordi mye er sarkastisk humor, noe som brukes av både meg, mine assistenter og min familie. Vi "gutter" har en seksuelt ladet humor, og uten den så hadde hverdagen hvert grå og kjedelig, men det er viktig at den ikke oppleves som ubehagelig for den som blir skrevet om, og at man ikke føler at det blir mobbing eller seksuell trakassering på noen måte. Derfor må man kjenne hverandre godt før man kan skrive på en sånn måte. Jeg har gått kurs i mobbing / seksuell trakassering, samt at jeg har delt dette med min avdeling på jobben.


Jeg har også vært verneombud og hovedtillitsvalgt i flere bedrifter, samt gått en hel rekke kurs i lignende tema, så jeg føler at jeg kan litt om disse temaene, og for meg så er det viktig å forsøke å skape et godt og trygt arbeidsmiljø i mitt lille hjem. Sensur er viktig når det gjelder hva man skriver på en offentlig nettside, og INGEN skal godkjenne noe som ikke føles riktig på en offentlig vegg. Når det er sagt så mener jeg at sarkastisk humor er både gøy og nødvendig for å skape et morsommere innhold for den som leser nettsiden utenfra. Det er viktig at den som leser nettsiden forsøker å sette seg inn i hvordan jeg er som person, på godt og vondt, med utgangspunkt i verdens verste sykdom. Det å beholde humoren har vært livsviktig for å kunne bearbeide sykdommen ALS, men selvfølgelig skal ingen føle seg tråkket på pga innholdets art!

771 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle